Durerea a început în glutele ei, a călătorit în spatele ei inferior și apoi pe piciorul ei.

Durerea a început în glutele ei, a călătorit în spatele ei inferior și apoi pe piciorul ei.

Cu toate acestea, taxele pentru locuințe vor continua să fie percepute până când cheia camerei va fi returnată însoțitorilor de la recepție sau coordonatorului apartamentului și a verificat procedurile finalizate.

 • Acces la internet: Disponibil în holul pentru construcții de apartamente și la Spitalul Henry Ford, nu există acces în apartamentele studenților.
 • Începând cu 1 noiembrie 2017

  Rata studenților: rotație de 4 săptămâni: 300 USD/persoană 6 săptămâni rotație: 450 $/persoană Depozit de securitate: egal până la rotația de 4 sau 6 săptămâni rotirea rotită indicată mai sus Depozit cheie: $ 10 (rambursabil, în așteptarea returului cheii)

  PLATĂ: CECHIE SAU ORDINE BANILOR PLATĂ PENTRU HENRY FORD HOSPITAL

  Taxa de închiriere, securitate și depozite cheie trebuie să fie să fie plătiți la înregistrarea HFH Apartments la sosire.

  Obțineți îngrijirea de care aveți nevoie

  deja un pacient Henry Ford?

  Pentru cea mai bună experiență, pacienții Henry Ford existenți pot solicita și pot solicita și Numiri de auto-programare prin Henry Ford Mychart. Conectați -vă la MyChart

  dacă aveți o urgență, sunați la 911 sau mergeți la cea mai apropiată cameră de urgență. Camerele de urgență ale lui Henry Ford au zone de îngrijire separate pentru cei cu simptome COVID-19.

  Alte opțiuni de îngrijire

  • Programați online
  • Clinici de îngrijire sau de îngrijire urgentă
  • Vizite video la cerere
  • Vizite video programate

  Testarea capidă

  Henry Ford oferă doar teste de capcane pentru pacienții consacrați care au fost referiți la testarea medicului lor. Multe locații din Michigan oferă teste convenabile și gratuite. Găsiți un site de testare covid în apropierea dvs. și aflați mai multe despre momentul în care să fiți testați.

  solicitați o nouă programare a pacientului

  din cauza lipsei de personal, ne confruntăm cu unele întârzieri în programarea programării. Apreciem răbdarea ta. Vă rugăm să utilizați MyChart pentru a programa și solicita programări pentru cel mai scurt timp de așteptare. Puteți completa, de asemenea, formularul de mai jos sau sunați:

  • Pacienții din sud-estul Michigan: (800) 436-7936
  • Jackson sau South Central Michigan Pacienți: (517) 205-4800
 • Ați fost vreodată într -o locație Henry Ford? * Motiv pentru programare * Specialitate * Numele doctorului (dacă este cunoscut) Datele preferate și locația preferată de timp * Altă locație prenumele * Nume * Data nașterii Introduceți MM/DD/YYYY Format * Adresa * Oraș * Stat/Provincie * Cod zip/ Cod poștal * Telefon * E -mail * Numele de asigurare și numărul abonaților * Nume de contact Autentificare cerere Connect.FORM PATERN.HC4__MOSTRECENTLAEDSOURCE__C pacient.LeadSource HC4__inquiry__c.HC4__Subject__c HC4__inquiry. Bine ați venit la ediția online a revistei Journey Forward! În fiecare număr, veți găsi povestea din spate la una dintre miile noastre de pacienți inspirați, informații despre resursele disponibile pentru cei care se ocupă de cancer și evidențiați avansurile din cadrul Institutului de Cancer Henry Ford. În plus, fiecare poveste oferă „suplimente” web și link -uri concepute pentru a inspira, împuternici și simplifica viața ta. Revista Journey Forward este publicată de două ori pe an. Dacă doriți ca revista livrată acasă, abonați -vă acum.

  Iarna 2022 Problema

  condusă pentru îngrijirea inovatoare

  O căutare online o conduce pe Anthony la un studiu clinic unic și la o intervenție chirurgicală de cancer de prostată de ultimă oră. Citeste mai mult.

  unde găsesc intenskin Găsiți pacea în pictură

  Dacă vă place să pictați sau nu ați ținut niciodată o perie, experții Henry Ford spun că preluarea picturii în timpul călătoriei dvs. de cancer vă poate ajuta să vă vindecați și să găsiți confort emoțional . Citește mai mult.

  Valoarea studiilor clinice

  pentru mulți pacienți cu cancer, studiile clinice – înainte sau în timpul tratamentului – oferă oportunități de a primi îngrijiri care altfel nu pot fi disponibile. Citește mai mult.

  Cancerul și inima ta

  Anumite tratamente pentru cancer de salvare pot crește riscul de a dezvolta probleme cardiace. Un expert Henry Ford Heart explică cardiotoxicitatea și pașii de făcut pentru a vă reduce riscul. Citeste mai mult.

  Echipa de asistență

  Este important să vă înconjurați de oameni care vă vor susține pe parcursul călătoriei dvs. de cancer, de la a vă conduce la o întâlnire, a renunța la cină, a merge la câine, a ajuta cu Spălătorie sau apelând regulat pentru a face check -in. Citiți mai multe.

  Gestionați schimbarea relațiilor

  în timp ce cancerul schimbă adesea relațiile personale – și nu întotdeauna în bine – este posibil să găsiți puterea de voință pentru a merge mai departe, a fi flexibil și a ierta. Citeste mai mult.

  Podul dintre speranță și istorie

  Una dintre cele mai marcante caracteristici ale pavilionului de cancer la Henry Ford Ford Cancer Institute este un pod pietonal care leagă pavilionul de Henry Ford Spital . S -a făcut posibilă printr -o donație de 5 milioane de dolari făcută de Robert J. Vlasic pentru a -l onora pe regretata sa soție Nancy. Citeste mai mult.

  Supraviețuitorul vorbește: Creați puterea de voință din furie și frică

  După un diagnostic de cancer de limbă, June a săpat adânc pentru a găsi puterea de voință și sprijinul într -o situație în care majoritatea oamenilor ar putea renunța. Citeste mai mult.

  Descărcați un PDF al numărului complet de iarnă 2022 & gt;

  Clinici de transplant de intestin

  înainte și după operația de transplant, puteți primi îngrijirea dvs. la una dintre specializatele noastre specializate Clinicile localizate în mod convenabil în Michigan. Acest aranjament evită nevoia de a călători la spitalul nostru principal mai mult decât este necesar.

  Henry Ford Ford Clinicile de transplant de intestin includ:

  Henry Ford Hospital 2799 West Grand Blvd Detroit, MI 48202 Vizualizare hartă

  Henry Ford Center Speciality 5375 Hampton PL Saginaw, MI 48604 Vizualizare MAP

  ficat de flint, intestin subțire și clinică multiviscerală 1125 South Linden Road Suite 300 Flint, MI 48532 Vizualizare MAP

  ficat, intestin subțire și clinică de transplant multivisceral Grand Blanc 600 Health Park Blvd, Suite D Grand Blanc, MI 48439 Vizualizare MAP

  ficat, intestin subțire și transplant multivisceral Henry Ford Medical Center – Columbus 39450 W. 12 Mile Road Novi, MI 48377 Vizualizare hartă

  ficat, intestin subțire și clinică de transplant multivisceral Michigan Gastroenterology Institute 1650 Ramblewood Dr. East Lansing, MI 48223 Vizualizare hartă

  ficat, Clinica de transplant de intestin subțire și multiviscerală Saginaw 4690 McLeod Drive East Saginaw, MI 48604 Vizualizare hartă

  ficat, intestin subțire și mul Tivisceral Transplant Clinic Spectrum Health 4100 Lake Drive, Suite 205 Grand Rapids, MI 43522 Vizualizare hartă

  ficat, intestin subțire și clinică de transplant multivisceral Henry Ford Medical Center – Bloomfield Township 1961 S. Telegraph Road Bloomfield Township, MI 48302 Vizualizare hartă

  Clinica ficatului Macomb Henry Ford Medical Center – Lakeside 14500 Hall Road Sterling Heights, MI 48313 Vizualizare hartă

  ;

  Detroit – Un program de terapie sportivă pelvină disponibil la noul William Clay Ford Center for Athletic Medicine este special conceput pentru a ajuta femeile să -și recapete funcția și să se întoarcă la stilul lor de viață activ după sarcină sau să trăiască cu tulburări de podea pelvină precum durerea pelvină, incontinență și Prolapsul organelor pelvine.

  Spre deosebire de un program tipic de terapie pelvină, acesta este specializat în tratarea fitnessului sau a femeilor cu minte atletică și este unic pentru această unitate.

  „Acest program este destinat femeilor active care au Probleme precum incontinență sau dureri pelvine. Aceasta poate include femeile care sunt post-partum și încearcă să revină în fitness regulat ”, spune Andrea Staley, kinetoterapeutul programului care are pregătire suplimentară în medicina sportivă.

  „ Lucrez cu aceste femei pentru a reconstrui pentru a reconstrui Nucleul lor și ajută -i să respire din nou. Și sperăm să -i readucă să facă ceva cu care s -au luptat. Ar putea fi la fel de simplu ca să -și alunge copilul în jurul casei sau să conducă un maraton. ”

  Katie Lakin de la Wyandotte creditează terapia pelvină cu ușurarea ei de dureri și disconfort „insuportabile” pe care a început -o pe care a început -o la patru luni după ce a născut fiul ei Owen în 2018. Durerea a început în glutele ei, a călătorit la ea ÎNCĂRCAT ÎNCĂRCAT ȘI apoi în jos a piciorului ei.

  „A făcut incomod și dificil să facă sarcinile de zi cu zi care vin în mod natural pentru un părinte-purtând un scaun auto, ținând un copil pentru perioade lungi de perioade lungi de Timp ”, spune Lakin, 32 de ani, un alergător avid și un specialist Fit la Rundetroit. „Mi -a redus capacitatea de a fi la fel de mobil cum ar fi trebuit să fiu cu fiul meu.”

  Lakin a căutat terapie după ce a auzit că Staley a vorbit despre subiectul din magazinul ei. „Am trecut de la a nu avea habar despre cum să tratez acest lucru, la a fi inconfortabil constant, la o mai bună înțelegere a ceea ce mușchii trebuie să fie vizați, ceea ce a provocat de fapt durerea și cum să o rezolve”, spune ea.

  a avut trei sesiuni de terapie cu Staley și și -a aplicat exercițiile de reabilitare acasă. În octombrie, șapte luni s -au îndepărtat de la nașterea fiului ei, Lakin a condus o persoană cea mai bună de 3:27:35 la Maratonul de la Chicago. După mai multe sesiuni de terapie, ea a condus un alt lucru personal la un eveniment în aprilie trecută.

  „Am fost florat”, spune Lakin despre performanța ei din Chicago. „Nu mă așteptam să mă întorc de la a avea un copil și să fiu chiar aproape de locul în care a fost antrenamentul meu.”

  Astăzi, Lakin spune că durerea și disconfortul sunt „în mare parte la îndemână”.

  Staley spune că programul sportiv pelvic de la noua unitate este orientat și pentru femeile post-menopauză care încearcă să rămână active în anii lor mai târziu. Diferite obiceiuri ”, spune Staley despre pacienții ei.

  Postura unei femei, mecanica corpului, flexibilitatea, dieta și istoricul medical sunt toate evaluate înainte ca Staley să proiecteze un plan de terapie individualizat pentru fiecare pacient. Obiectivul este de a returna pacienții la nivelul lor de funcție cu simptome diminuate sau, chiar mai bine, simptomele au fost atenuate.

  „Este o problemă de calitate a vieții cu siguranță”, spune Staley. „Incontinența, disfuncția intestinală, prolapsul organelor pelvine, relațiile dureroase – toate aceste lucruri pot afecta capacitatea fizică a cuiva, dar și calitatea vieții lor.”

  un sport în sine, Staley spune că aduce o perspectivă personală asupra expertizei sale.

  „Atât de multe femei li s -a spus diferite lucruri de -a lungul anilor. Ca „Oh, asta se întâmplă doar când îmbătrânești”, spune Staley. „Scurgerea nu este normală și nu ar trebui să trăiești așa.”

  Într -o zi, Staley speră ca terapia pelvină după sarcină să devină îngrijiri medicale standard în Statele Unite. În unele părți ale Europei, a fost așa de ani buni.

  ###

  Contact media: David Olejarz/[e -mail protejat]/313.874.4094

  Centrele noastre

  o echipă de cercetare axat pe excelență.

  Henry Ford Public Health Sciences are cinci centre de cercetare: Centrul de Cercetare Iablomat pentru Pacient (PERC), Centrul pentru Astm, Alergie și Imunologie Cercetare (CAAIR), Epidemiologia cancerului, prevenirea și Control (CEPC) și Centrul pentru Bioinformatică.

  Perc

  Centrul de cercetare angajat pacient (PERC) este o echipă dedicată îmbunătățirii modului în care Henry Ford oferă îngrijirea pacientului și tratamentul de boli. Cercetarea rezultatelor centrate pe pacient (PCOR) este o categorie relativ nouă de cercetare folosind feedback „din viața reală” care implică pacienții și familiile lor.

  Aflați mai multe

  caair

  Centrul pentru Astm, Alergie și Imunologie Cercetare (CAAIR) este un grup de epidemiologi, alergiști, clinicieni de cercetare, imunologi, investigatori de laborator și statisticieni care colaborează la toate aspectele cercetării: pregătirea abstractă și a manuscriselor, dezvoltarea subvențiilor și discursul științific. Misiunea Centrului de a reduce disparitățile în astm și incidența alergiei, morbiditatea și mortalitatea prin cercetări etiologice și aplicate interdisciplinare.

  CEPC

  Înființat în 1996, Programul de epidemiologie, prevenire și control al cancerului (CEPC) integrează cercetătorii clinici și în domeniul sănătății publice din mai multe discipline diferite pentru a studia întregul continuum al cancerului, inclusiv prevenirea , screening, diagnostic, tratament și rezultate pe termen lung ale cancerului, precum și disparități în acel continuum.

  Aflați mai multe

  HDRC

  DISPARITĂȚII DE SĂNĂTATE Cercetarea Cercetării colaborative (HDRC) oferă o platformă pentru mentoratul, sprijinul și colaborarea investigatorilor sistemului de sănătate Henry Ford care lucrează pentru a înțelege modul în care problemele culturale, biologice, comportamentale, sociale, de mediu și medicale pot contribui la disparități de sănătate rasială și etnică.

  Aflați mai multe

  Centrul pentru Bioinformatică

  Centrul pentru Bioinformatică colaborează și se consultă cu cercetătorii din și în afara sistemului de sănătate Henry Ford și este compus din bioinformaticieni, biostatistici și epidemiologi cu experiență vastă I n Proiectarea, analiza și interpretarea studiilor care implică date de profilare bio-moleculară de înaltă dimensiune.

  Aflați mai multe

  Concentrați -vă pe: probleme de relație și probleme familiale

  Problemele relațiilor de familie și personale se pot dezvolta în timp și a avea impact asupra tuturor domeniilor vieții voastre.

  Toate relațiile și familiile se confruntă uneori cu provocări. De la dificultăți de căsătorie și probleme cu copiii până la îngrijirea părinților îmbătrâniți, relațiile de -a lungul vieții noastre pot fi dificil de gestionat și necesită muncă pentru întreținere.